Wielrennen

Lees hier alles over Wielrennen

Fletcher Sports Events

Wielrennen

Wielrenners weten steeds meer hun weg te vinden naar de eindstreep maar ook naar Fletcher Hotels.

Al vele jaren ontvangen wij verschillende wielerploegen in onze Fletcher Hotels, zowel voor recreatieve als professionele teams op de weg en indoor baanwielrennen voor teams die gebruik maken van de indoor baan in Omnisport Apeldoorn

Recent is bekend geworden dat Fletcher Hotels ‘officiële partner’ is op het gebied van huisvesting voor de crew en de deelnemers aan de Simac Ladies Tour, de Betcity Elfstedenrace, Olympia’s Tour én het Nederlands Loterij NK Wielrennen.

Lees hier alle

Extra informatie

Zoals jullie wellicht weten kiest Fletcher zijn hotels kieskeurig uit. Met name de hotels die gericht zij op leisure zijn vaak mooi gelegen. Ideaal dus voor wielrenners aangezien je voor of na het fietsen vaak een Fletcher Hotel om de hoek hebt liggen.

Heb jij interesse om met een wielerploeg in één van onze hotels te overnachten of eten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en maken vrijblijvend een offerte op maat.

Dit kan telefonisch via: 055-506 28 28, per e-mail: [email protected] of door jouw gegevens achter te laten via ons contactformulier.